Alla inlägg den 11 juni 2014

Av L - 11 juni 2014 05:19

Såja,nu ska jag vara med i matchen igen.Det har varit en del tuffa dagar där jag mest varit arg och less över att göra ny op.

Dom där 4slangarna i ryggen+kateter gjorde livet krångligare då jag tex inte kunde vända mej om i sängen osv.Fy fan vad ont benen gjort!Dom tål inte ligga still så länge.

Igår kom så äntligen dagen när slangarna skulle tas ut-vilken frihetskänsla!!!  :)

Jag kunde plötsligt vända mej i sängen,stå,gå,gå på toa,duscha,byta till egna kläder osv.Underbart


Det verkar som att jag blir kvar här resten av veckan.Tydligen tar det 6-7 arbetsdagar att få svar på odlingarna från op och läkaren var osäker på om de jobbar helg så får väl se när vi får svar.

Det har varit en sjukgymnast här och pratat med mej men det enda jag mindes av det var att han tyckte jag skulle ta smärtstillande för att kunna ta en promenad,jag sa att jag redan låg på maxdos men han tyckte att man alltid kunde ta mer.Inte min melodi direkt.

Igår fick jag veta att det inte lär bli nåt badande för mej den här sommaren,synd för jag älskar att bada.

Det blir ju inte heller nåt drickande då jag ska gå på penicillin i 3mån.Saknar inte festandet men kunde ju vara gott med ett glas vin ibland.


Igår fick jag dubbla besök,så himla kul!Först kom några kompisar och sen mina föräldrar.Det lättar upp en himla massa med besök,det är ganska ensamt och tråkigt i övrigt.Kul att höra lite om livet utanför sjukhuset,och nu fick jag rapportering om möhippan jag missade i helgen.Mina föräldrar är bra gulliga som tar sej hit trots missade möten och annat,det betyder mycket!


Inatt kom det in en patient till så nu är det överbelagt på min avdelning.Har fortfarande eget rum så jag är nöjd :)

I eftermiddag ska jag få åka iväg på permis-ska äta varsomhelstutomhär med min sambo.


Over and out.


Ovido - Quiz & Flashcards