Alla inlägg den 24 maj 2014

Av L - 24 maj 2014 06:24

När jag åkte hem från Us bytte dom kompressen på såret,och sa att jag skulle boka tid på Vårdcentralen efter 1v så skulle dom kolla till såret.

Min kropp var visst inte med på den infon för igår fick vi åka upp 2 ggr  och byta :(

Det ser bra ut,luktar inte konstigt,varar inte,jag har inte feber-så det är väl så bra det kan vara.Ändå blir jag orolig över att på mindre än 5 tim var jag tvungen att byta igen.

Dom ville skicka mej till sjukhuset i Norrköping direkt igår,men efter att dom pratat med Us ska jag tillbaka dit på mån istället.Nu väntar jag på att dom öppnar så dom får byta igen.

 

I ryggen känns det konstigt-som att det sitter en liten låda i mej.Häromdan kändes det skumt i ryggen-som att 2 par skruvar satt som dom skulle-men inte det tredje paret så det kändes lite som att det hoppa eller klicka därinne när jag rörde mej.Svårt att förklara men läskig känsla....

 

Det som är svårast för mej att klä på mej på underkroppen för jag når liksom inte.Det är ett helvete att sätta benen i ett par byxor ibland så jag funderar på att övergå till kjol,haha.

Jag får oxå ont i höfter/ben av att ligga still så mycket.Svårt att sova är det oxå,eller-jag somnar men vaknar väl så fort jag rör mej pga smärtan.Värmen gör sitt oxå :)

 

Idag hoppas jag kunna åka in till stan och träffa familjen,och ev kolla cykel :)

 

Ha en fin helg!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards