Alla inlägg den 17 maj 2014

Av L - 17 maj 2014 12:23

Sådärja, då kommer ett försök till inlägg om operationen...

Var här kl 8 i torsdags,kom till avdelningen där jag fick vänta och vänta, ta några blodprov och sen vänta igen.Sen blev det bråttom att byta om och åka upp till narkosen.

Väl där gick det inte så himla bra, jag är svår att sticka i och jag var så nervös och frusen inför op så jag fick ligga under värmefilt i ca 40 min, men det hjälpte inte så dom skicka in mej i op salen så fick dom lösa det på plats.

Teamet där jättetrevliga! :)

Vakna upp några tim sen och fick ligga på uppvaket mycket längre än jag tänkt mej.

Till slut bad jag om att få låna tfn och ringa sambon-han har nog aldrig varit så glad att höra mej ;)

Långt senare fick jag komma upp på avdelningen.Vid det laget hade jag inte ätit på ett dygn, var vrålhungrig! Fick bara en macka för dom var rädda att jag skulle må illa?! (Det gör jag ju utan mat oxå...)

 

Jag fick ställa mej upp under kvällen-det gick bra men jag blev snabbt matt och genomsvettig.

Morgonen efter tog dom katetern, vilket var lite synd för jag försvann och kallsvettades som en idiot efter varje toabesök.Men det är ju ttrevligt m sällskap på toan...Eller? ;)

 

Orkar visst inte skriva allt i detalj men jag har fått dropp och utökad smärtlindring så nu klarar jag toabesök och idag duscha jag för första ggn-underbart!

Jag har sovit 55 min per timme ungefär så jag är otroligt trött.Igår hälsa sambo och min ena syrra på, det är väldigt trevligt med sällskap.

 

Igårkväll gjorde dom en skiktröntgen, allt ser bra ut men dom är lite bekymrade över att mitt högerben inte går så bra att stå på, det viker sej och har dålig balans-känns mycket svagare än det andra benet.Utökad smärtlindring IGEN pga det och hoppas det hjälper.Har en blödning på högersidan efter det dom hacka loss för att stödja staget med.

Sjukgymnasten har varit här för att dra igång träning, men det funkar inte så jättebra att spänna magen när den är spänd som en boll å inte kommit igång.Nu har dom gett mej världens äckligaste laxerande-hurra!

Förhoppningsvis får jag åka hem på mån, det snarkas friskt bland tanterna här ;)

 

Det är jättebra personal på avdelningen :) väldigt trevliga.

Smärtan ligger på 7-9 så får ligga på om mer lindring.

Just ja-har 3 fingrar som somnat å vägrar vakna.Antagligen nålen till droppet som hamna fel  men nu har det gått en dag sen dom tog ut det så det borde lösa sej snart.

 

Det här är nog ett rörigt inlägg men huvet är inte riktigt med :)

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards