Alla inlägg den 25 maj 2014

Av L - 25 maj 2014 21:02

För första gången efter op sitter jag vid datorn och bloggar :)

Tycker det är grymt bökigt att blogga i mobilen eller på plattan-i mobilen hoppar allt runt och på plattan kan jag inte se vad jag skriver samtidigt som jag skriver det så det blir rörigt....

 

Iallafall-goda nyheter härifrån!Har inte behövt åka upp till Vc och byta kompress en enda gång idag-skönt!Den andra goda nyheten är att vi har promenerat.Flera gånger till och med.Första gången gick jag själv,tänkte att jag skulle passa på att testa det när sambon ändå var hemma så kunde han komma och hämta mej om det var nåt,men det behövdes inte.Sen har vi varit ute 3 gånger till-underbart!

Jag är lite lite nervös att jag gör för mycket-men visst borde det göra mer ont då?Jag känner ju att jag ansträngt mej nu men det är inte alls som innan op.Sen är det ju fortfarande en hel del smärtstillande jag får i mej så jag vet ju egentligen inte riktigt hur ont jag har eller vad man ska säga.

Högerbenet är det som bekymrar mej-klarar inte att gå uppför så himla bra.Ska fråga om det imorrn när jag ska till sjukan-det är ju trots allt där dom karva så det kanske är helt ok att det är ömmare där än nån annanstans?

 

Sambons rygg har gått sönder nu,han är helt sned.Han har jättedåligt samvete för han ska ju "vara hemma och ta hand om dej"men det går inte i nuläget.Hoppas han slipper ha så ont imorrn med för då blir det problem att köra till Us.

 

Nu vågar jag inte sitta upp längre!

Ovido - Quiz & Flashcards