Direktlänk till inlägg 16 augusti 2014

Det där läkarintyget...

Av L - 16 augusti 2014 15:46

...som skulle förlängas.Som vi diskuterade i slutet av juli och dom då sa att dom skulle skriva.Det där läkarintyget som jag ringde och påminde om en extra gång i måndags...Det där läkarintyget som jag ringde igår igen för att påminna om...Det är inte skrivet.

Tydligen räcker det inte att påminna om det 3 ggr under två veckor innan det går ut.

Jag är skapligt förbannad kan man väl säga.Och undrar lite vad Fk ska hitta på nu?Jag är så fruktansvärt trött på att inte bara kunna fokusera på att bli bra-det är så många andra saker som kräver uppmärksamhet.Jag är så evigt tacksam att jag inte har en psykisk sjukdom(-även om det här oxå såklart påverkar den psykiska hälsan).

 

Rehaben går inget vidare.Jag har verkligen inga muskler kvar känns det som!Har promenerat och simmat under v så jag har inte latat mej,men blev rädd för rehaben eftersom jag fick ont av det.Känns det inte bättre om några dagar får jag väl ringa sjukgymnasten och fråga om jag verkligen ska köra med vikter.

 

Igår var det dags för kärftskiva-vi bokade in den när tjejjerna var å hälsade på mej på sjukhuset så jag har sett fram emot den ett tag nu :)

Det är ta mej fan underbart att hänga med dom där tjejjerna!Alltid massa prat och skratt.Det är inga konstigheter för dom att jag lägger mej på soffan direkt efter maten och sen ligger där resten av kvällen-dom tar med sej sitt vin och sätter sej hos mej.

Det är inte heller några konstigheter att jag inte dricker någon alkohol.Med dom känner jag att jag fortfarande är mej själv,att den gamla jag finns kvar nånstans därinne även om det sitter djupt ibland.

Med dom känner jag inte nån pinsam tystnad,eller förväntningar på mej att jag måste prata massa och underhålla.Det är så jäkla skönt!

 

 
 
SaraEmma

SaraEmma

16 augusti 2014 22:56

Men! Hur svårt kan det va att skriva ett intyg?! Fy va dåligt :(
Svårt det där hur mycket/hårt man ska träna... Jag tränade nog för hårt för tidigt och dessutom fel, när jag gick hos förra sjukgymnasten. Min nya sjukgymnast säger att man ska inte göra nåt man får ondare av, det är inte farligt om det känns lite under tiden man tränar, men det ska inte fortsätta göra ont efter. Jag stretar på med mina urtråkiga stabilitetsövningar, det är det enda jag inte får ondare av... Visst är det konstigt hur alla muskler bara försvinner? Och hur lång tid det tar att träna upp dom igen.
Å va härligt med såna vänner! Precis vad man behöver :-)

http://ryggresan.bloggplatsen.se

 
L

L

18 augusti 2014 21:22

Tydligen är det vääääldigt svårt då dom fortfarande inte löst det?!?!Är så arg å less nu :(
Jadu,det där med sjukgympan är inte lätt!Idag provade jag att göra mindre reps,får se om det är bättre men annars har jag tom haft ont dagen efter jag gjort det.Jag fattade oxå som att man kan ha ont under tiden-men hur lång tid tid efter man gjort det är det ok att ha ont?
Jaaaa,helt sanslöst ju!Känns som det inte finns NÅGRA muskler alls kvar-men ändå får jag världens träningsvärk varenda gång så nåt finns väl kvar :P

Jaaaa-det är fantastiskt med såna vänner-är lyckligt lottad som har dom :)

http://www.inmyplace.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av L - 31 oktober 2016 19:49

Hörni, det verkar som att det är dags. Dags att få ett slags avslut.   Det har gått 2,5 år sedan senaste operationen av ryggen.Och visst, det har blivit mycket bättre än det var då, och bättre än det var innan steloperationen. Men det verkar ...

Av L - 6 oktober 2016 18:27

Som ni märker hänger jag inte här så ofta...   Om man ska gå direkt på en ryggrapport så är den skaplig, i torsdags var första (och hittills enda) smärtfria dagen på nästan 3 månader. Jag tror inte att jag har så mycket mindre ont nu, men jag h...

Av L - 23 augusti 2016 18:09


Hej! Vad fort sommar och semester gick, men relativt snart har vi semester igen så jag ska inte klaga :)   Har lite saker jag vill ta upp i dagens inlägg,så nu kör vi.   -Semestern var utmärkt, hann och orkade med ungefär vad jag hade hoppa...

Av L - 13 juli 2016 07:33

  Dags för en liten rapportering om hur det går för mej nu :) Jag kom in på utbildningen jag sökte till hösten!Såå himla nöjd. Nu vet jag att jag kommer in på utbildningar jag är intresserad av-jag skrev högskoleprovet i höstas för att öka chan...

Av L - 2 juli 2016 06:23

Nu har det gått 2 veckor sedan jag cyklade. Det har varit två veckor med smärta varje dag.Inte sån där smärta som gör att man måste ligga ner, mer molande i bakgrunden för att hugga till ibland. Men den har funnits där hela tiden.   Min sjukskr...

Ovido - Quiz & Flashcards