Alla inlägg den 26 augusti 2015

Av L - 26 augusti 2015 08:04

Jag är usel på att skriva nu,fast jag kanske skulle behöva.

Faktum är att det inte går så bra för mej nu.

Arbetsträningen fungerar inte som tänkt och jag behöver hitta något annat,men vet inte hur eller vad eller var.Har ringt runt en del,men inte fått någon plats att arbetsträna på.

Det känns lite segt,jag har ungefär 3 månader kvar att arbetsträna,dom senaste veckorna har jag inte haft så mycket att göra,mest suttit av tiden känns det som.

Det var inte så jag tänkte mej det här.


Har haft skitont sedan helgen,det ger sej inte trots att jag arbetstränat mindre antal timmar och försökt varva vila med promenad/simning.


Jag mår inte bra.Jag är så fruktansvärt trött och less på det här.Det känns som att jag inte känner mej själv längre,jag vet inte vem jag är eller vad jag tycker.

Det känns som att det mesta jag gör är för andra,för att försöka kunna passa in nånstans.

För att kunna bli nån.Den logiska delen av mej förstår ju att det bara är huvudet som spökar-men jag känner mej så himla värdelös.

Det är ovissheten som stör.Att inte ens kunna veta om det är någon idé att söka en utbildning,för jag vet inte om jag klarar att plugga.

Och om jag pluggar,säg 3 år,och sen inte kan jobba med det jag pluggat till då pga den jäkla ryggen?Det finns inga garantier på något,jag vet det,men jag har blivit så jäkla osäker på allt så jag vågar inte chansa på någonting.


Igår var jag på Vårdcentralen för att göra lite tester.Kom överens om att blodprov skulle tas för att kolla en allergi-men jag ändrade mej och behövde inte göra testet.

Inte för att det inte behövdes,utan för att jag fick sån panik över ännu ett blodprov.Så jag pratade mej ur det,för att jag fortfarande får panik vid tanken på att dom kan hitta något fel på mej.


Hur sjukt är inte det?


Ovido - Quiz & Flashcards