Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Gött å blandat,som vanligt...

Av L - 24 mars 2015 15:43

Jag har nu fått inse att arbetsträningen blir tuffare än jag kanske tänkt mej.Ställningen blir inte den bästa när man ska blippa en streckkod på diverse olika ställen,automatiskt ställer man sej ju för att komma åt och det blir inte det bästa för ryggen.Måste komma ihåg att tänka på mej själv-det här är ju en arbetsprövning för att utreda arbetsförmågan,av gammal vana är det lätt att bita ihop och köra trots smärta men ska försöka lyssna bättre på kroppen nu så det inte blir sämre igen.Min målbild var innan jag började att jag skulle kunna komma upp i att jobba 100% igen,jag är inte lika säker på att det blir så längre.

Senare i veckan kommer förhoppningsvis en arbetsterapeut från Arbetsförmedlingen som ska se över om jag kan få mindre ont om jag har hjälpmedel på arbetsplatsen.

 

Jag försöker att inte få panik,för hittills har jag ju behövt vänja mej vid det mesta-det gör ont men släpper efter några dagar när kroppen inser att den inte är trasig igen.

Som cykligen till exempel-fatta att jag kan cykla(eller gå)till jobbet!Det här är första gången på över 10 år som jag inte har minst en halvtimme i resväg till jobbet och det känns så himla lyxigt!

 

Idag skulle jag ha simmat men det finns helt enkelt inte ork eller motivation just nu så det blir promend + styrketräning istället.

Pratade med sjukhuset förut,blodroverna visade inga konstiga värden(vad ovanligt....not).Det var ett som var lite förhöjt men inget anmärkningsvärt.Sååå,inga svar på den jävliga tröttheten eller mjölksyran där...Frågade oxå om annan smärtlindring men det får vi ta om 2 v när jag har telefontid för att få svar på röntgen och blodproverna.

 

That´s all for today folks!

 
 
SaraEmma

SaraEmma

24 mars 2015 22:36

Du måste va rädd om dig nu! Inte ta ut dig för mycket. Att jobba 100% ligger nog långt bort i tiden, om någonsin... så känner jag i alla fall. Va skönt att ha så nära! Funkar det bra att cykla?
Är du så där förlamande trött, ögonen vill bara blunda... ? Sån känner jag mig. Jag verkar aldrig bli piggare, kvittar hur mycket jag sover och vilar. Undrar om det är denna ständiga värk som tar sån energi? Plus all oro och alla tankar som snurrar. Jag känner mig helt slutkörd efter drygt ett års vilande... ;)
Kram!

http://ryggresan.bloggplatsen.se

 
L

L

30 mars 2015 19:42

Mmm,jag kom på det med efter några dagar...Känns som en evighet att komma till 100%,om jag nånsin kommer dit igen.Har ändå landat lite mer i det nu-det där att hur jag mår går först :) JAAA!Helt fantastiskt!Det går bra att cykla,tror att jag har ganska bra nytta av spinningen för att klara backarna ;)
Hahahaha,du är ju söt!Har ju oxå vilat länge ;) Men jaaa-det spelar ingen roll hur mycket jag sover...Är aldrig pigg,går som i en dimma på nåt sätt?Tror du har rätt i båda gissningar där!
Utöver det har jag fått en annan fysisk trötthet efter andra operationen-kommer till en viss gräns och sen orkar jag inte med några ljud.Känns jättekonstigt för det går på bara några sekunder från att jag blir trött tills jag bara vill ligga i ett svart,tyst rum.Måste då stänga av musik/tv/be sambon gå till ett annat rum för jag orkar inte ens höra honom andas?!Sen är det mjölksyra hur och var som helst-resa sej från soffan=mjölksyra?!Gå upp till övervåningen=mjölksyra?!Spelar visst ingen roll hur mycket jag tränar-jag har ingen ork :/ Kram på dej

http://www.inmyplace.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av L - 31 oktober 2016 19:49

Hörni, det verkar som att det är dags. Dags att få ett slags avslut.   Det har gått 2,5 år sedan senaste operationen av ryggen.Och visst, det har blivit mycket bättre än det var då, och bättre än det var innan steloperationen. Men det verkar ...

Av L - 6 oktober 2016 18:27

Som ni märker hänger jag inte här så ofta...   Om man ska gå direkt på en ryggrapport så är den skaplig, i torsdags var första (och hittills enda) smärtfria dagen på nästan 3 månader. Jag tror inte att jag har så mycket mindre ont nu, men jag h...

Av L - 23 augusti 2016 18:09


Hej! Vad fort sommar och semester gick, men relativt snart har vi semester igen så jag ska inte klaga :)   Har lite saker jag vill ta upp i dagens inlägg,så nu kör vi.   -Semestern var utmärkt, hann och orkade med ungefär vad jag hade hoppa...

Av L - 13 juli 2016 07:33

  Dags för en liten rapportering om hur det går för mej nu :) Jag kom in på utbildningen jag sökte till hösten!Såå himla nöjd. Nu vet jag att jag kommer in på utbildningar jag är intresserad av-jag skrev högskoleprovet i höstas för att öka chan...

Av L - 2 juli 2016 06:23

Nu har det gått 2 veckor sedan jag cyklade. Det har varit två veckor med smärta varje dag.Inte sån där smärta som gör att man måste ligga ner, mer molande i bakgrunden för att hugga till ibland. Men den har funnits där hela tiden.   Min sjukskr...

Ovido - Quiz & Flashcards