Direktlänk till inlägg 9 november 2015

Solen går upp,och solen går ner...

Av L - 9 november 2015 17:56

Det rullar på för mej rätt bra nu.

Har haft ett par dåliga och jobbiga veckor med mycket smärta och ingen ork,orken är det fortfarande sådär med-men smärtan har lättat lite även om det fortfarande dagligen krampar i ryggen.

 

Förra helgen hade jag lovat att hjälpa till på en tävling med att stå i nån slags kiosk och sälja fika och godis.

Det gick inte så himla bra kan vi väl sammanfatta det som.Efter någon timme fick jag be om avbyte och resten av tiden fick min sambo täcka upp för den tid jag lovat att vara där eftersom jag inte längre kunde stå.Fick pressa undan tårarna för att inte bryta ihop där och då.

Vi hade bokat hotell eftersom jag anade att det kunde bli såhär,så vi gick tidigare från tävlingen för att lägga mej och då grät jag av smärtan.

Det är (fortfarande) inte ett dugg ok att försöka leva med det här...Jag vet att jag måste acceptera,och anpassa mej, efter hur livet ser ut nu-men det kommer nog aldrig kännas ok ändå.

 

På arbetsträningen går det lite upp och ner-fortfarande för lite att göra för att dagarna ska gå snabbt,men en del dagar är helt ok. Kanske kanske finns det en lösning för mej på sikt,men försöker hålla alla dörrar öppna och ha lite is i magen.

Ibland,eller ganska ofta,oroar jag mej rätt mycket för hur det kommer gå och vad jag ska göra nu.Det skulle vara så himla skönt att veta att det finns något,att jag kommer klara mej även efter jag är uppsagd.

Man kan oroa ihjäl sej över om man kommer få sjukpenning så länge som man behöver.Sen när man blir utförsäkrad kan man ju alltid roa sej med att oroa sej för varifrån man ska få pengar då?

I mitt fall blir det a-kassa om jag förstått det rätt,vilket känns skumt eftersom jag inte ens står till arbetsmarknadens förfogande då-så mina a-kassedagar tickar iväg trots att jag inte ens kan börja söka jobb... 

Det är helt sjukt att säga såhär-men det kommer bli grymt skönt sen när man kan jobba,och bara behöver fokusera på det och inte tio andra saker.

 

Nu SKA jag ner och göra lite rehabövningar-alldeles för längesen och jag måste få in bålträning för att klara cyklingen bättre.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av L - 31 oktober 2016 19:49

Hörni, det verkar som att det är dags. Dags att få ett slags avslut.   Det har gått 2,5 år sedan senaste operationen av ryggen.Och visst, det har blivit mycket bättre än det var då, och bättre än det var innan steloperationen. Men det verkar ...

Av L - 6 oktober 2016 18:27

Som ni märker hänger jag inte här så ofta...   Om man ska gå direkt på en ryggrapport så är den skaplig, i torsdags var första (och hittills enda) smärtfria dagen på nästan 3 månader. Jag tror inte att jag har så mycket mindre ont nu, men jag h...

Av L - 23 augusti 2016 18:09


Hej! Vad fort sommar och semester gick, men relativt snart har vi semester igen så jag ska inte klaga :)   Har lite saker jag vill ta upp i dagens inlägg,så nu kör vi.   -Semestern var utmärkt, hann och orkade med ungefär vad jag hade hoppa...

Av L - 13 juli 2016 07:33

  Dags för en liten rapportering om hur det går för mej nu :) Jag kom in på utbildningen jag sökte till hösten!Såå himla nöjd. Nu vet jag att jag kommer in på utbildningar jag är intresserad av-jag skrev högskoleprovet i höstas för att öka chan...

Av L - 2 juli 2016 06:23

Nu har det gått 2 veckor sedan jag cyklade. Det har varit två veckor med smärta varje dag.Inte sån där smärta som gör att man måste ligga ner, mer molande i bakgrunden för att hugga till ibland. Men den har funnits där hela tiden.   Min sjukskr...

Ovido - Quiz & Flashcards